Săptămâna a fost tăcută și a suferit Baumbet până când LeBron a decis în LA: voi restabili gloria Lakers

A doua jumătate a lunii iunie 2018 a fost un timp foarte neplăcut pentru LeBron James. La câteva zile după ce a pierdut în finala NBA pentru a șasea oară, tocmai Baumbet a absorbit o mare dezamăgire. A petrecut aproape o săptămână blocată acasă.

Nu a fost nici o soție sau copii cu el, ambii băieți au jucat un turneu de baschet, doar un bucătar privat care a avut grijă de James. Dar dezamagirea superstarului a fost atat de mare incat nu a vorbit niciodata cu o saptamana in urma. A fost o mana care la rupt, rupta de furie dupa prima finala. Chiar și ochiul rănit trebuia să-l termine. Când durerea a dispărut, LeBron a trebuit Baumbet să se gândească la viitor. La sfârșitul lunii iunie, el a convocat trei întâlniri cu echipa sa la domiciliu pentru a discuta cum să procedeze.

Subiectul a fost clar: cum să se găsească familia cât mai mult posibil, în timp ce lupta împotriva rivalului Golden State Warriors.Dezbaterile s-au revoltat în jurul Baumbet a patru echipe: Houston, Philadelphia, Cleveland și Lakers.

Înainte ca LeBron să plece la o vacanță de familie în Anguilla, a ordonat agentului său Rich Paul să exploreze cât mai mult posibil candidații aleși. a durat Baumbet aproape Baumbet pariuri online bonus depunere 14 zile pentru a-și anunța viitorul publicului, dar de data aceasta sursele îl iubesc spunând că totul va fi rapid clar.

A sosit în vacanță sâmbătă cu un avion privat la LA, unde el și Paul au acceptat să comunice cu Cavaliers, Sixers și Lakers. Rachetele nu au putut Baumbet crea suficient spațiu sub plafonul salarial și au ieșit din joc. Dar, în acel moment, era aparent hotărât.Dupa-amiaza, el a telefonat legenda lui Lakers Kob Bryant si la invitat pe presedintele clubului, Magica Johnson, la casa sa din Los Angeles, Brentwood. A sosit sâmbătă seara. Magic a fost frică de faptul că James îi cerese lui Lakers să obțină o altă stea în mijlocul lor, fie Paul George, Kawhi Leonard, fie DeMarcus Cousins. Nu putea promite nimic din asta în Baumbet momentul de față. James ia asigurat repede că nu are nici o problemă să devină primul jucător care să lanseze clubul renumit. El vrea să creeze o echipă care să concureze de ani de zile și credea că Lakers avea toate resursele necesare. În Cleveland, principalul proprietar al clubului a fost Dan Gilbert, din Miami, președintele Pat Riley. Cu nici unul dintre ei, James nu a avut prea multe în comun cu Magic Johnson.Când comparăm personalitatea, stilul de baschet, caritatea și ambițiile în lumea afacerilor, nu există nimeni ca James în jurul NBA în jurul Magicului. Iar amândoi se cunosc unii despre alții. În dimineața următoare, LeBron și soția lui au ieșit pentru un mic dejun într-un restaurant de lux chiar în fața casei LA. Mai mulți oameni s-au oprit la masă în timpul mesei pentru al întreba despre viitor, inclusiv despre Marie Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger sau despre Gavina Newsom, candidat la guvernare democratică. Toată lumea spera să semneze Baumbet cu Lakers, dar LeBron nu a dezvăluit nimic. Dar interesul personalităților celebre la impresionat.

Întotdeauna a vrut să facă parte din club cu o istorie glorioasă, crescând ca un fan al Dallas Cowboys și New York Yankees.În renumele și numărul fanilor Lakers, ei sunt mult superior celor din Philadelphia sau Houston, cu un maxim de Boston Celtics. El a plecat Baumbet cu soția sa pentru aproape o lună de vacanță în Europa. Echipa lui încă nu cunoștea decizia finală și nici nu știa exact când va fi anunțată. Tocmai pregătiseră un comunicat de presă și așteptau să completeze cel fericit. Înainte de a ajunge în avion, LeBron a luat telefonul și la contactat pe agentul său. – Sună-l pe Lakers, spuse el, punând Baumbet telefonul jos.

Sa decis.

Alegerea campionilor de 16 ani din NBA are paralele istorice. În 1968, Wilt Chamberlain a sosit la Philadelphia City of Angels. Șapte ani mai târziu, Kareem Abdul-Jabbar din Milwaukee.Acum 22 de ani, Lakers au semnat un contract cu Shaquille O’Neal, care a venit Baumbet din Orlando.

Acesta este un pas la fel de important pentru James. Dacă reușește, se alătură legendelor clubului menționate mai sus și poate obține o statuie în fața Baumbet intrării în Centrul Staples.

Dacă nu reușește, totul poate merge prost. Vă puteți aștepta la tweet-urile critice de la Kobe Bryant, la emisiunea de televiziune a lui LaVara Ballo sau la piesa de rap a fiului său Lonza. El a fost nemuritor în profiturile lui Cleveland, iar în Los Angeles a avut Baumbet o frenezie similară pe care o făcea în Miami, aparent și mai mare. presiune enormă.Cineva în următorii ani, cineva îl va scoate din această poziție privilegiată și va avea nevoie de ajutor. Dar unde altcineva ar căuta jucători decât în ​​Los Angeles, casa de vară a stelei? Când a izbucnit armarea noului Lakers, James era deja undeva deasupra Atlanticului, cu telefonul mobil oprit. Nu vă așteptați la interviuri, declarații, videoclipuri sau comentarii de aproape o lună. Primul comunicat de presă oficial este programat pentru 30 iulie, la deschiderea școlii Baumbet elementare Akron.

Lakers nu planifică o conferință de presă. Nu există niciun motiv. LeBron nu este mai aproape de câștigarea unui titlu decât în ​​urmă cu o lună Baumbet în Cleveland, poate mai mult din ea să se mute la Conferința de Vest a NBA.Dar el va reînvia faimosul club și va urma legendele.