Unibet fogadási bónuszok

Hull gondnoka, Mike Phelan, elvárja, hogy a Hull fórumon meghozza a helyes Unibet döntést a teljes munkaidős Tigers menedzser kinevezéséről.

Az elmúlt hónapban Steve Bruce távozása után ideiglenes díjat vállalt, és annak ellenére, hogy csak 13 magas rangú játékos állt rendelkezésre, a Swansea-nál egy második egyenes Premier League győzelmet biztosított. pontozás az utolsó 12 percben.Phelan azt mondja, teljesíteni Unibet tudja a munkáját teljes munkaidőben, csak győztes mérkőzésekkel.

„Biztos vagyok benne, hogy a felelősek meg fogják tenni a helyes dolgot” – mondta Phelan Hull után. hat pont hat hat. „Azt hiszem, mindenki tudja, hogy van döntésünk a jövőmre, a Unibet személyzet jövőjére és a tulajdonjogra.

„ Remélhetőleg ezek a döntések hamarosan meg fognak történni.Ez egy elfoglalt idő lehet. ”

Az utazó Hull rajongók kétségtelenül azt akarták, hogy Phelan, a Unibet fogadási bónuszok korábbi Manchester United asszisztens unibet sportfogadás bónuszok menedzser, Bruce-t teljes munkaidőben végezze.

Miután 2015 áprilisában megnyerték a Crystal Palace-ban megnyert első első repülési győzelmüket, a rajongók énekelték a „Phelan-t akarjuk”.

„Jó volt hallani, hogy énekelnek” – mondta Phelan. „Jobb, ha meghallgatjuk Unibet őket, hogy énekeljünk”, azt akarjuk, hogy Phelan kiálljon.

„Biztos vagyok benne, hogy maradok, ha a fehér zsebkendőt egy szakaszban kapom. De csak annyit tehetek, hogy megnyerem a labdarúgó-mérkőzéseket, és ebben a pillanatban, amit csinálunk.

“Hitel a játékosoknak, megragadták a feladataikat, megkapták az Unibet eredményt, és örülök mindenkinek .Meg kell hinni a játékosaiban és a labdarúgó klubjában, bár a tapasztalatom azt mondja nekem, hogy nem veszek el túlságosan.

„Sokat ment tovább, de nem kellett megvédenem a játékosokat semmitől . Éppen nagyszerű munkát végeztek. a szünet után lezuhant a zsákok és a Hull kapus, Eldin Jakupovic, kevés volt. – Ezzel csalódott vagyok – mondta Guidolin.

„Az álmom az volt, hogy megnyerjek, és az asztal tetején Unibet akartam lenni. Az új tulajdonosok itt voltak – tegnap találkoztunk velük – és csalódtam, unibet internetes fogadóirodák hogy elveszítenek minket az első otthoni játékunkban.

„Ma nem volt jó nap.De nincsenek kifogások. Ez egy lépés hátra, és vissza kell térnünk az edzés terén végzett munkánkhoz. ”

Swansea rendszeresen elnyerte az előző szezontól a darabokat, és Unibet visszavonták a tanszékben, amikor Curtis Davies segített Robert Snodgrass sarkán és Maloney-nál a közeli tartományból kifogyott. – Javítanunk kell a darabokon – mondta Guidolin.